Nazovite nas

+385 44 716 039

Pošaljite nam mail

info@agrocereal.com

Posjetite nas

Zapolic 68, 44317 Stružec

O nama

Agro cereal

Kako je sve počelo?

Obrt Agro Cereal osnovao je Matija Ferenčak 2017. godine kao obrt za otkup i izvoz žitarica. Samim otkupom poljoprivrednih proizvoda potičemo lokalno održivu proizvodnju, razvoj lokalnog tržišta primarnih poljoprivrednih proizvoda te potičemo i podupiremo razvoj i održivost poljoprivrednih gospodarstava.

2018. godine poslovanje obrta se širi te Agro Cereal uz otkup i izvoz postaje trgovina poljoprivredne mehanizacije. Kako bi osigurali najviše standarde kvalitete u distribuciji naših proizvoda, surađujemo s jednom od najboljih i najkvalitetnijih kompanija za proizvodnju poljoprivredne mehanizacije. 

Kvaliteta
Povjerenje
Pristupačnost
Uslužnost
Široka ponuda

Poljoprivredna mehanizacija renomiranih kompanija

U našoj ponudi mogu se pronaći strojevi za obradu tla, sjetvu, žetvu i prijevoz žita.  Zastupamo niz renomiranih kompanija na području poljoprivrede što nas čini konkurentnim u cijeni i kvaliteti.

Imamo veliki izbor dodatne opreme i rezervnih dijelova koje smo u mogućnosti ugrađivati i konfigurirati prema željama i potrebama kupaca.

Kontinuirano radimo na proširenju naše ponude, a za Vaše upite smo dostupni 09-17 pon-pet.

Otkupljujemo kulture od malih, srednjih i velikih proizvođača.

Otkup žitarica

Vrijeme otkupa

Vrši se svakodnevno
od 08-18 h.

Žitarice

Kukuruz, soja, pšenica, zob, ječam te uljana repica.

Lokacija otkupa

Stružec, Zapolic 68, Popovača.

Transport

Nudimo transport pri otkupu veće količine žitarica.

Prijevoz

Konstantnim prepoznavanjem potreba naših kupaca u suradnji sa transportnim kompanijama u mogućnosti smo obavljati brz i zadovoljavajući prijevoz žita od otkupnog mjesta do inozemstva ili direktno od proizvođača do otkupnog mjesta.

Također, našim kupcima smo u mogućnosti ponuditi kvalitetan i brz te povoljan prijevoz strojeva na bilo koju lokaciju u Hrvatskoj.